Om J. Clausen

Entreprenør J. Clausen ApS er et gammelt velkendt Svendborg firma på Sydfyn.

Entreprenør J. Clausen ApS har eksisteret i over 50 år. Det var Jørgen Clausen, Thurø, som startede firmaet. Da pensionsalderen meldte sig, blev firmaet i 2003 solgt til Tonny Madsen A/S. Siden har firmaet fungeret som en selvstændig virksomhed, under daglig ledelse af kloakmester Henning Klit Hansen.

Entreprenør J. Clausen ApS lægger vægt på stor kundetilfredshed og høj kvalitet i hver enkelt opgave. Vi er naturligvis med i Byg Garanti og har gjort os fortjent til en grøn smiley ved arbejdstilsynet.

Firmaet er godkendt som autoriseret kloakmester og er underlagt byggeriets kvalitetskontrol.

Vores kompetencer

Vores force er, at vi er fleksible, hurtige og effektive. Til løsning af vores opgaver har vi i dag ca. 17 ansatte, som alle har de nødvendig kvalifikationer for at udføre et stykke arbejde på et højt fagligt niveau.

Medarbejderne opdateres løbende via relevante kurser, så vi er på forkant med udviklingen indenfor branchen.

Entreprenør J. Clausen har sit daglige virke fortrinsvis i Svendborg samt yderområderne Thurø, Tåsinge, Skårup, Stenstrup m.m. Men vi laver også gerne arbejde udenfor de nævnte områder.

Vi hører gerne fra dig, hvis du har en opgave vi kan hjælpe med. Ønsker du et tilbud/overslag på en opgave, giver vi dette helt uforpligtigende.

-Entreprenørarbejde
-Kloakarbejde
-Drænarbejde
-Kloak tv
-Jordarbejde
-Gravearbejde
-Belægninger
-P-pladser
-Snerydning
-Fjernelse af olietanke  • ledningsfring 003.jpg
  • Ledningsfring 005.jpg
  • nedlgning af rr 001.jpg
  • opgravning 001.jpg
  • snerydning008.jpg

Entreprenør J. Clausen ApS - Grønnemosevej 24 - 5700 Svendborg - Tlf: 62 20 34 90 - Mobil: 23 44 04 90 - Email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

© 2013 JClausen ApS. Alle rettigheder forbeholdt.

Mobile Version | Standard Version